Chattkonsultation med uppföljning i fyra veckor

Övningar och feedback via chatt

Foto: Cajsa Lermark

Om din hund har ett eller flera beteendeproblem kan det kännas bra att ha stöd en längre tid.

I vår chattkonsultation träffas vi först under en timme på Zoom. Därefter har vi kontakt under er träning, antingen veckovis eller varannan vecka, via appen WhatsApp. Du skriver, skickar videoklipp, bilder och/eller röstmemo närhelst du vill fråga eller bolla någonting om din hunds träning.

Vi har haft ett pilotprojekt där vi testat detta koncept med lyckat resultat. De kunder som testat tjänsten uppskattar värdet i snabb återkoppling och att få bolla de tankar och funderingar de har just nu. 

Den person du har bokat tid med går in i chattappen WhatsApp en gång/vecka under 30 minuter och besvarar de meddelanden du skickat under veckan som gått. Det går även utmärkt att chatta i realtid under denna tid.

Det här ingår:

Uppstartsamtal under en timme via Zoom. Samtalet spelas in och skickas till dig efter vårt möte. Under samtalet pratar vi om vad du och din hund behöver hjälp med och lägger upp en träningsplan.

Vi loggar in och besvarar dina frågor under 30 minuter per feedbacktillfälle. Om du vill får du gärna vara online under den tiden så chattar vi i realtid.

Variant 1:

Feedback veckovis under fyra veckor. 

Variant 2:

Feedback varannan vecka under åtta veckor.

Du bokar genom att skicka ett mail till någon av oss nedan med vilken av varianterna du önskar.

Pris: 2 200:-

Boka tid med Anna

Jag är specialiserad inom separationsångest och har lång erfarenhet av beteendeproblem hos hund. Hos mig kan du söka hjälp för stress,- och aggressionsproblematik samt vardagslydnad.
Chattkonsultation med Anna

Boka tid med Ninja

Jag är specialiserad inom stressrelaterad problematik, aktivering och olika former av nosarbeten.
Chattkonsultation med Ninja

Såhär tycker andra som använt tjänsten

“Vi sökte hjälp i en tid där vi upplevde att vår hund hade förändrats mycket, från att ha varit mycket lugn till att testa och byta beteende i de flesta situationer som vi inte riktigt förstod. Anna har med stor kunskap och lugn förklarat och lärt oss om hundens ras, beteenden, behov och kopplat ihop det med övningar som vi använt oss av på ett enkelt sätt via chatt. Vi är så nöjda med upplägget då innehållet varit så bra med väl anpassade övningar och möjlighet att ställa frågor när dessa kommer. Det har varit en stor lättnad att se att övningarna givit resultat, även om vi såklart måste fortsätta jobba med övningarna framåt. Vi kan varmt rekommendera Anna som med stor känsla och lugn guidat oss genom unghundstiden, utan henne hade vi nog inte hanterat denna period lika bra och inte känt samma lugn i att det kommer bli bättre. Vi kommer inte tveka att söka hjälpen igen om det behövs. ”

Sara & Joacim