Onlinekonsultation

Att boka en onlinekonsultation kan vara väldigt konstruktivt även om vi inte ses på en fysisk plats. Du kan sitta hemma i lugn och ro och få hjälp med det du och din hund behöver. Vi ser att många kunder uppskattar det kravlösa i att fokusera på samtalet. Ofta använder vi även detta format i våra uppföljningar, till exempel i våra beteendeutredningar.

Innan vårt möte får du gärna skicka in ett videoklipp vi kan titta på innan, det ger oss en bra grund för diskussion.

Onlinekonsultationen sker via Zoom, det är en tjänst som är gratis för dig att använda och fungerar på dator och mobil. 

Efter vårt möte får du en länk till en inspelning, där du kan se onlinekonsultationen igen om du vill.

Läs mer om oss och vad vi kan hjälpa dig med.

Funderingar kring formatet?

Se vår instruktionsfilm där vi visar hur en onlinekonsultation går till. Från bokning till vårt möte.Boka onlinekonsultation

Bokningar för onlinekonsultation sker via BokaDirekt, på vår BokaDirekt sida hittar du information om våra priser och tillgängliga tider.
Boka onlinekonsultation och få hjälp med din hund

Vanliga frågor och svar

 • Hur går en onlinekonsultation till?

  Innan det är dags för vårt möte kommer du få en länk till vårt "mötesrum". Du ansluter till mötet genom att klicka på länken. Vi använder verktyget Zoom - Fungerar både på dator och mobil.

 • Vad ingår i en onlinekonsultation?

  Våra konsultationer spelas in (enbart för din skull) och efter vårt möte är slut får du en länk skickad till dig där du kan ladda ner hela onlinekonsultationen som en videofil. Det gör att du kan titta på konsultationen fler gånger om det är något du behöver gå tillbaka till och se om.

 • Hur vet jag om jag ska boka onlinekonsultation eller fysisk träff?

  Fysisk träff (och då särskilt hembesök) är viktigt om beteendeproblemet är direkt relaterat till hemmet. Till exempel: bitproblematik, rädsla för människor, oönskade beteenden (skällande, hoppande). Är du osäker på vilken tjänst du ska boka? Kontakta oss så hjälper vi dig!

 • Hur bokar jag en onlinekonsultation?

  Vi har lite olika tider då vi är tillgängliga, för att se våra tillgängliga tider för bokning gå in på respektive persons bokningskalender (se nedan) och välj en tid som passar dig bäst.