Marja Seidemo

Hundinstruktör, beteendeutredare

Jag heter Marja Seidemo och har jobbat aktivt med hund sedan 2006, då jag startade mitt företag. Sedan 2008 har jag kontinuerligt arbetat som beteendeutredare och har gjort hundratals utredningar fram tills idag. Jag har hållit hundkurser nästan varje vecka och jag tycker fortfarande det är lika roligt att ha kurs! Mitt fokus ligger på hundens beteende och samspelet mellan hund och människa. För mig handlar hundträning mycket om känslor – har inte du eller hunden rätt känsla med er in i träningen – då fungerar det inte särskilt bra. Utmaningen ligger i att hitta den här känslan och det kan vara olika lätt eller svårt, beroende på hunden och förarens erfarenhet, motivation och förutsättningar.

Läs mer om Marja

Kontakt: marja@hundvetare.se

Anna Lindquist

Hundinstruktör, beteendeutredare

Min erfarenhet av att möta och hjälpa hundägare började 2009 med att jag gick bredvid andra instruktörer på olika hundskolor. Där väcktes ett intresse för att träna både människor och hundar. 

Några år efter studenten, 2015, utbildade jag mig till hundinstruktör i Åre hos Hundsteg. Där blev det tydligt att det var just hundars beteenden och inlärning jag ville fördjupa mig i. Därför var det ett givet steg att vidareutbilda mig till Beteendekonsult 2017. 

Läs mer om Anna

Kontakt: anna@hundvetare.se

Ninja Claesson

Hundinstruktör, beteendeutredare

Min bakgrund inom hund började när jag utbildade mig till hundinstruktör 2019. Sedan dess har jag kontinuerligt hållit kurser och privatträning. Numera är jag även certifierad beteendeutredare. 2022 utbildade jag mig vidare till granbarkborresökekipage tillsammans med min hund Hybris. Jag håller kurser och föreläsningar online här på Hundvetare men även fysiskt i Borås och Göteborg. 

Läs mer om Ninja

Kontakt: ninja@hundvetare.se

Jeanette Trotta

Hundinstruktör, beteendeutredare

Jag har en bakgrund som gymnasielärare i engelska/svenska och forskare inom humaniora. För 11 år sedan bestämde jag mig för att satsa på min passion och börja jobba med hundar. Jag är utbildad hunddagisfröken, allmänlydnadsinstruktör, rallylydnadsinstruktör, berikande blodpårsinstruktör samt beteendeutredare. 

Läs mer om Jeanette

Kontakt: jeanette@hundvetare.se