Ordning och reda

PRISER, BETALNING OCH ÅNGERRÄTT

Både gällande utbildningar, kurser online och kurser på fysisk plats

PRISER:

Det priset som anges för produkten är det pris som gäller, alla priser är inklusive moms. Om du har en rabattkod klickar du i den i fältet rabattkod/coupon, när du kommer till kassan.

BETALNING:

När du köper din produkt kommer din betalning att gå till huvudbolaget Göteborgs Hund i Centrum AB. 

Hur går det till:  

När du betalat din produkt är du automatiskt anmäld och du kommer att få ett bekräftelsemail. För kurser på fysisk plats kommer du även få en kallelse.

Efter avslutad utbildning/kurs/föreläsning får du ett diplom via mail.

För dig som väljer att boka fysisk beteendeutredning eller privatkurs så kommer du att få en faktura med specifika betalnings- och avbokningsvillkor från din instruktör/beteendeutredare.

ÅNGERRÄTT OCH AVBOKNING

I enlighet med svensk lagstiftning kring distansköp kan du ångra ditt köp inom 2 veckor från det att du köpt utbildning/kurs:

Ångerrätten träder i kraft dagen efter att du köpt din produkt. Om ångerrättens sista dag infaller på en lördag eller sön- helgdag så förlängs ångerrätten till nästkommande vardag

Om du avbokar din produkt inom 14 dagar har du rätt att få tillbaka dina pengar under förutsättning att det är minst 14 dagar kvar till att du öppnar produkten. Du får tillbaka hela beloppet förutom en administrativ avgift på 150 kr.

Ångerrätten gäller inte digitala produkter som du öppnar och får tillgång till direkt

Om du vill ångra ditt köp gäller följande:

Skicka ett mail till oss inom 14 dagar och bifoga dina personuppgifter samt vilken produkt avbokningen avser. Du kan även använda Konsumentverkets blankett för ångerrätt, se här

Avbokning efter utgången ångerrätt medges ej.

TILLGÅNG:

Utbildning/kurser/föreläsningar

Startar när du fått bekräftelsemail

Du har tillgång till yrkesutbildningar i 2 år, till kurser i två månader och föreläsningar fyra månader. Efter den tidsfristen tar vi bort din tillgång till produkten och du får köpa den på nytt ifall du vill ta del av den igen.

Du studerar i din egen takt då utbildningen sker via distans. 

Studietakten är individuell och vi kan därför inte med säkerhet säga hur lång tid det kommer att ta för en enskild individ.

Om du är förhindrad att starta/slutföra din utbildning på grund av sjukdom/annan varaktig omständighet så kontakta oss via mail: info@hundvetare.se och bifoga läkarintyg alternativt veterinärintyg (det senare gäller kurs på fysisk plats med hund). 

ÖVRIGA VILLKOR

Om du närvarar vid fysisk kurs gäller strikt hundägaransvar (Lag 2007: 1150) så din hund ska vara försäkrad och du bör ha hemförsäkring.