Föreläsning: Hund i balans

Ibland känner vi att det råder någon form av obalans hos vår hund. En obalanserad hund kan upplevas som "jobbig", vi har svårt att se varför hunden beter sig som den gör. Vi kanske spenderar mycket tid med vår hund, men den blir ändå aldrig riktigt trött och nöjd. Varför då?

Att nå balans handlar om att tillgodose hundens behov, bland annat genom riktad (anpassad) aktivering. Det handlar även om hur fördelningen ser ut mellan de olika aktiviteterna, motion samt vila.

I denna föreläsning tittar vi närmare på varför obalans uppstår, hur vi bör tänka kring det och vad vi kan göra åt det. Vi tittar även närmare på tre olika case med hundar som tidigare haft en obalanserad vardag.

Efter du tittat på föreläsningen är min förhoppning att du kommer ha en djupare förståelse för vad obalans handlar om. Samt kunskapen om vad du själv kan göra för att få en mer balanserad och trivsam vardag tillsammans med din hund.

Hund i balans

    1. Balanserad vardag

    1. Tack för ditt deltagande!

    2. Vad tyckte du om föreläsningen?

    1. Det här kan jag hjälpa dig med

Betalningsalternativ

Du har tillgång till materialet i 90 dagar efter ditt köp

Instruktör

Ninja Claesson

Hundinstruktör, beteendeutredare

Inom hundträning är mitt största intresse olika former av sökträning/nosarbete - något jag gärna hjälper och guidar andra människor i. Just nosarbete är särskilt intressant just för att det är något alla kan utföra, enkelt att bygga utmaningar och utvecklar färdigheter hunden har stor nytta av i livet i stort.

Utöver det är jag även intresserad av att hjälpa andra människor att strukturera sin vardag och få till en hållbar balans. Balansen i vardagen/hundträningen är trots allt en av de viktigaste grundstenarna och en förutsättning för att kunna ha roligt tillsammans.