Föreläsning: Hund i balans

Ibland kan vi känna att det råder någon form av obalans hos våra hundar. En obalanserad hund kan ibland upplevas som "jobbig" trots att vi tycker att vi gör allt rätt. Det kan kännas diffust och vara svårt att veta vad man själv kan göra åt det. Det kan även kännas som att vi spenderar mycket tid med vår hund, men ändå blir det inte riktigt rätt. Varför då?

Att nå balans handlar mycket om att tillgodose hundens behov, bland annat genom riktad (anpassad) aktivering. Det handlar även om hur fördelningen ser ut mellan de olika aktiviteterna, motion samt vila. I denna föreläsning djupdyker vi i ämnet och tittar närmare på de olika delarna som bidrar till en hållbar balans. Du får med dig konkreta tips i vilken ände du bör börja och hur du kommer vidare för att nå en bra balans. 

Under föreläsningen får du följa tre olika case med hundar som tidigare haft en obalanserad vardag. Efter du tittat på föreläsningen är min förhoppning att du kommer ha en djupare förståelse för vad obalans handlar om och vad du själv kan göra för att få en balanserad vardag.

Hund i balans

  1. Balanserad vardag

  2. Tack för att du lyssnat!

Betalningsalternativ

Du väljer själv hur du vill betala och har tillgång till materialet i 90 dagar efter ditt köp

 • 350,00 kr

  Engångsbetalning

  Köp nu
 • Delbetalning 2 x 175 kr

  Delbetalning 2 x 175 kr

  Köp nu

Instruktör

Ninja Claesson

Hundinstruktör

I hundträning är mitt allra största intresse olika typer av sökträning. Jag älskar att nörda ner mig i detaljer, bygga kluriga och kreativa uppgifter och se hur hunden tar sig an utmaningarna. Det är så häftigt att se hundarna "in action" och de olika strategierna de använder för att lösa sin uppgift. Jag tycker även det är väldigt intressant att få hjälpa andra hundägare att uppnå en bra balans. Helt enkelt att få till en bra vardag där både människa och hund är nöjda, glada och trivs i varandras sällskap.