Fysisk kurs: Hund i balans

Ibland kan vi känna att det råder någon form av obalans hos våra hundar. En obalanserad hund kan ibland upplevas som "jobbig" trots att vi tycker att vi gör allt rätt. Det kan kännas diffust och vara svårt att veta vad man själv kan göra åt det. 

Att nå balans som håller i sig över tid handlar om att tillgodose hundens behov, bland annat genom rätt och anpassad aktivering. Det handlar även om hur man som hundägare strukturerar och fördelar aktiviteter och vila i vardagen. 

Under denna kurs kommer du få prova på olika aktiveringsformer (mentala och fysiska). Du kommer få inspiration kring hur du effektivt kan planera in dina hundaktiviteter. Vi tittar även på vad man kan göra med sin hund de dagar tiden helt enkelt inte räcker till. 

Kursen innehåller både teori och praktiska övningar. Hundar i alla åldrar är välkomna då vi anpassar efter individ.


Datum: Söndagar - 29/8, 5/9, 12/9, 19/9, 26/9

Tid: 18.30-19.30

Plats: Tagenevägen 34 (utomhus, i Hund i Centrums rastgård)

Pris: 1 795:-


Anmälan till kurs

Detta är en fysisk kurs som hålls utomhus på Tagenevägen 34 i Göteborg. För att anmäla dig till kursen kommer du bli omdirigerad till Dinkurs.se där du bokar din plats.

Instruktör

Ninja Claesson

Hundinstruktör

I hundträning är mitt allra största intresse olika typer av sök- och spårträning. Jag älskar att nörda ner mig i detaljer i framförallt sök, bygga kluriga och kreativa uppgifter och se hur hunden tar sig an de utmaningarna. Det är verkligen så häftigt att se hundarna "in action" och se de olika strategierna de tar till för att lösa sin uppgift. Jag tycker även det är väldigt spännande att hjälpa andra hundägare att uppnå en bra balans. Helt enkelt att få till en bra vardag där både människa och hund är nöjda, glada och trivs i varandras sällskap.

FAQ

 • Vart hålls kursen?

  Denna kurs hålls utomhus i Hund i Centrums rastgård (Tagenevägen 34).

 • Hur anmäler jag mig till kursen?

  Tryck på "Köp biljett" ovan så kommer du till en sida på Dinkurs.se där du kan köpa din biljett.

 • Vad gör jag om jag får förhinder?

  Köpet av kursen är bindande just för att vi ska kunna planera inför kursen. Du får självklart avanmäla om du uppvisar sjuk- eller veterinärintyg.

 • Passar denna kursen mig och min hund?

  Denna kurs är till för alla hundar. Kursen anpassas utefter de individer som är med på kursen för att ge alla rätt förutsättningar. Har du en hund som behöver lite extra utrymme, informera mig i samband med bokning av kursplats så hjälper jag er med det.