Föreläsning om hundmötesproblematik

En inspelad föreläsning med frågor från deltagarna

Foto: Cajsa Lermark

Det finns många orsaker till att en hund får hundmötesproblem: rädsla, nyfikenhet, kontrollbehov, aggression, provokation, socialitet med mera. Många känner att det finns färdiga paket, som ändå inte fungerar på just ens hund. Vad gör man då?

Under föreläsningen delger vi också hur vi som beteendeutredare arbetar med hundmötesproblematik i vårt jobb med kunder. Även du som tycker du testat allt kommer få infallsvinklar du troligtvis inte fått förut. Strategier presenteras utifrån olika ekipage vi mött. 

Du får också tillgång till olika övningar som vi upplever hjälper dig vars hund har problem i hundmöten. 

Föreläsningen är 3,5 timme lång inklusive frågor under och efter föreläsningen.

 

Innehåll

  1. Föreläsningen

  2. Empowerment

  1. Övning 1

  2. Övning 2

  3. Övning 3

  4. Övning 4

  5. Övning 5

  1. Tack för ditt deltagande!

  2. Vad tyckte du om föreläsningen?

Hundmöten

Betalningsalternativ

Du har tillgång till materialet i 90 dagar efter ditt köp

Föreläsare

Marja Seidemo

Hundinstruktör, beteendeutredare

Jag har haft hundkurser nästan varje vecka sedan 2006, parallellt med att jag gjort beteendeutredningar och haft privatkurser. Det är spännande och inspirerande att träffa nya ekipage och få förmånen att följa dem. Genom åren har jag utvecklat många egna övningar och även temakurser, som inriktar sig på t ex högenergihundar eller rädda och försiktiga hundar. Jag brinner lite extra för hundmötesproblematik och att hjälpa både hund och människa till alternativa beteenden och nya strategier. Med mina egna hundar blir det förutom träning i mondioring och lydnad - mycket specialsök och kroppskontroll samt en hel del häng i skogen. Välkommen på kurs eller träning hos mig!

Anna Lindquist

Beteendeutredare, hundinstruktör

Det finns låsningar och det finns lösningar. Som hundägare blir man lätt hemmablind och fastnar i låsningar: där är mitt jobb att ha kunskap både om hund och hundträning samt förmedla den kunskapen till dig. Efter många år som beteendeutredare känner jag fortfarande stort engagemang för att hjälpa dig att förstå din hund bättre och frigöra energi för lösningar. Jag är specialiserad inom separationsångest och har även lång erfarenhet inom aggression- och stressproblematik.