Föreläsning om hundmötesproblematik

En inspelad föreläsning med frågor från deltagarna

Foto: Cajsa Lermark

Det finns många orsaker till att en hund får hundmötesproblem: rädsla, nyfikenhet, kontrollbehov, aggression, provokation, socialitet med mera. Många känner att det finns färdiga paket, som ändå inte fungerar på just ens hund. Vad gör man då?

Under föreläsningen delger vi också hur vi som beteendeutredare arbetar med hundmötesproblematik i vårt jobb med kunder. Även du som tycker du testat allt kommer få infallsvinklar du troligtvis inte fått förut. Strategier presenteras utifrån olika ekipage vi mött. 

Du får också tillgång till olika övningar som vi upplever hjälper dig vars hund har problem i hundmöten. 

Föreläsningen är 3,5 timme lång inklusive frågor under och efter föreläsningen.

 

Innehåll

  1. Föreläsningen

  2. Empowerment

  1. Övning 1

  2. Övning 2

  3. Övning 3

  4. Övning 4

  5. Övning 5

Hundmöten

Betalningsalternativ

Du har tillgång till föreläsningen i 90 dagar efter ditt köp

 • 450,00 kr

  Engångsbetalning

  Köp nu
 • 2 x 225 kr

  Delbetalning 2 månader

  Köp nu

Föreläsare

Marja Seidemo

Hundinstruktör, beteendeutredare

Jag har haft hundkurser nästan varje vecka sedan 2006, parallellt med att jag gjort beteendeutredningar och haft privatkurser. Det är spännande och inspirerande att träffa nya ekipage och få förmånen att följa dem. Genom åren har jag utvecklat många egna övningar och även temakurser, som inriktar sig på t ex högenergihundar eller rädda och försiktiga hundar. Jag brinner lite extra för hundmötesproblematik och att hjälpa både hund och människa till alternativa beteenden och nya strategier. Med mina egna hundar blir det förutom träning i mondioring och lydnad - mycket specialsök och kroppskontroll samt en hel del häng i skogen. Välkommen på kurs eller träning hos mig!

Anna Lindquist

Hundinstruktör, Beteendeutredare, Personspår- och Barmarksinstruktör

Mitt namn är Anna Lindquist. Jag tröttnar aldrig på det detektivarbete som beteendeutredningar innebär och mötet med andra erfarenheter som lärarjobbet innebär. Hundträning handlar jättemycket om associationer, känslor och personligheter - både hos hundar och hos hundägare. Kombinationen av coachning av människor och analys av hundars beteende är det jag tycker är särskilt roligt i mitt jobb som beteendeutredare och lärare. Ett av mina strävansmål är att göra modern hundträning så lättfattligt och handgripligt som möjligt för hundägare och hundtränare att ta del av. Ett viktigt steg på den vägen var att tillsammans med Marja Seidemo ta fram utbildningen Beteendeutredare.