Fokus -och belöningsutveckling

Vill du lära dig mer och nå oanade höjder i samarbetet med din hund? Då är det här definitivt något för dig. Vi kommer att jobba med att din hund ska välja dig i alla lägen, ju svårare störningen blir - desto mer söker din hund sig till dig. För att kunna göra detta behöver hunden bli mer självständig, känna sig duktig och förstå att det verkligen lönar sig att göra rätt val. 

Hundar är olika och tar sig an uppgifter på olika sätt. Hur gör din hund? Hur kan du få hunden att prestera ännu bättre? Hur kan du bli bättre på att förklara så din hund förstår, dv s välja rätt verktyg till rätt situation? Vi jobbar med just det och dessutom tittar vi på vilka belöningar du ska välja, vad som triggar och peppar din hund till mer fokus och motivation?

Kursen är uppbyggd med många roliga och kreativa övningar som ska ge dig och din hund nya färdigheter. En annan viktig del i träningen är att bygga förväntan på passiva moment.

Varje tillfälle inleds med teori och där går vi igenom hur du bygger attityd i ett moment, felsökning och olika faser med fokus.

Plats: Tagenevägen 34 i Göteborg, Hund i Centrums rastgård

Datum: 7 augusti och 21 augusti

Tid: 09.00-12.00. Fikapauser ingår

Pris för deltagande med hund: 1495 kronor

Pris för deltagande utan hund: 750 kronor


Anmäl till deltagande med hund

Detta är en fysisk kurs som hålls utomhus på Tagenevägen 34 i Göteborg. För att anmäla dig till kursen kommer du bli omdirigerad till Dinkurs.se där du bokar och betalar din plats.

Anmälan till deltagande utan hund

Detta är en fysisk kurs som hålls utomhus på Tagenevägen 34 i Göteborg. För att anmäla dig till kursen kommer du bli omdirigerad till Dinkurs.se där du bokar och betalar din plats.

Instruktörer

Anna Lindquist

Hundinstruktör, Beteendeutredare, Personspår- och Barmarksinstruktör

Mitt namn är Anna Lindquist. Jag tröttnar aldrig på det detektivarbete som beteendeutredningar innebär och mötet med andra erfarenheter som lärarjobbet innebär. Hundträning handlar jättemycket om associationer, känslor och personligheter - både hos hundar och hos hundägare. Kombinationen av coachning av människor och analys av hundars beteende är det jag tycker är särskilt roligt i mitt jobb som beteendeutredare och lärare. Ett av mina strävansmål är att göra modern hundträning så lättfattligt och handgripligt som möjligt för hundägare och hundtränare att ta del av. Ett viktigt steg på den vägen var att tillsammans med Marja Seidemo ta fram utbildningen Beteendeutredare.

Marja Seidemo

Hundinstruktör, Beteendeutredare

Jag har haft hundkurser nästan varje vecka sedan 2006, parallellt med att jag gjort beteendeutredningar och haft privatkurser. Det är spännande och inspirerande att träffa nya ekipage och få förmånen att följa dem. Genom åren har jag utvecklat många egna övningar och även temakurser, som inriktar sig på t ex högenergihundar eller rädda och försiktiga hundar. Jag brinner lite extra för hundmötesproblematik och att hjälpa både hund och människa till alternativa beteenden och nya strategier. Med mina egna hundar blir det förutom träning i mondioring och lydnad - mycket specialsök och kroppskontroll samt en hel del häng i skogen. Välkommen på kurs eller träning hos mig!

FAQ

 • Vart hålls kursen?

  Denna kurs hålls utomhus i Hund i Centrums rastgård (Tagenevägen 34).

 • Hur anmäler jag mig till kursen?

  Tryck på "Boka plats" ovan så kommer du komma till en sida på Dinkurs.se där du kan köpa din biljett.

 • Vad gör jag om jag får förhinder?

  Köpet av kursen är bindande just för att vi ska kunna planera inför kursen. Du får självklart avanmäla om du uppvisar sjuk- eller veterinärintyg.

 • Passar denna kursen mig och min hund?

  Den här kursen är till för alla hundar. Kursen anpassas utefter de individer som är med på kursen för att ge alla rätt förutsättningar. Har du en hund som behöver lite extra utrymme, informera oss i samband med bokning av kursplats så hjälper vi dig med det.