Fokus -och belöningsutveckling

Vill du lära dig mer och nå oanade höjder i samarbetet med din hund? Då är det här definitivt något för dig. Vi kommer att jobba med att din hund ska välja dig i alla lägen, ju svårare störningen blir - desto mer söker din hund sig till dig. För att kunna göra detta behöver hunden bli mer självständig, känna sig duktig och förstå att det verkligen lönar sig att göra rätt val. 

Hundar är olika och tar sig an uppgifter på olika sätt. Hur gör din hund? Hur kan du få hunden att prestera ännu bättre? Hur kan du bli bättre på att förklara så din hund förstår, dv s välja rätt verktyg till rätt situation? Vi jobbar med just det och dessutom tittar vi på vilka belöningar du ska välja, vad som triggar och peppar din hund till mer fokus och motivation?

Kursen är uppbyggd med många roliga och kreativa övningar som ska ge dig och din hund nya färdigheter. En annan viktig del i träningen är att bygga förväntan på passiva moment.

Vi varvar teori med praktiska övningar. Du får feedback på det du skickar in till oss i form av frivilliga uppgifter.

Instruktörer

Anna Lindquist

Hundinstruktör, Beteendeutredare, Personspår- och Barmarksinstruktör

När du går min onlinekurs får du konkreta tips, en plan att följa och svar på hur du kommer ur vanliga fallgropar. Utveckling är inte linjärt och vi lär oss alla på olika sätt. Därför hittar du både text, bild och videoklipp på de övningar du får av mig. Min målsättning är att du efter min kurs - oavsett förkunskap, storlek på hund eller ambitionsnivå - ska känna dig inspirerad och motiverad att sätta igång och träna!

Marja Seidemo

Hundinstruktör, Beteendeutredare

Jag har haft hundkurser nästan varje vecka sedan 2006, parallellt med att jag gjort beteendeutredningar och haft privatkurser. Det är spännande och inspirerande att träffa nya ekipage och få förmånen att följa dem. Genom åren har jag utvecklat många egna övningar och även temakurser, som inriktar sig på t ex högenergihundar eller rädda och försiktiga hundar. Jag brinner lite extra för hundmötesproblematik och att hjälpa både hund och människa till alternativa beteenden och nya strategier. Med mina egna hundar blir det förutom träning i mondioring och lydnad - mycket specialsök och kroppskontroll samt en hel del häng i skogen. Välkommen på kurs eller träning hos mig!

Betalningsalternativ

Du väljer själv hur du vill betala och har tillgång till kursen i 6 månader efter ditt köp.

 • 1 295,00 kr

  Engångsbetalning

  Köp nu
 • 2 x 628 kr

  Delbetalning 2 månader

  Köp nu

Varför du ska välja oss

 • Individuell feedback

  Vi erbjuder onlinekurser/yrkesutbildningar av lärare med pedagogisk bakgrund som vill utveckla din kunskap. Hos oss får du genomtänkt feedback med tät återkoppling.

 • Vetenskapligt förankrat

  Allt vårt material är förankrat i både modern forskning och gedigen erfarenhet som ständigt byggs på. Detta, i kombination med att vi brinner för att coacha och inspirera, hjälper dig till att ta klivet till en ny kunskapsnivå.

 • Se sammanhang

  Våra utbildningar och kurser hänger ihop för att du ska få en känsla av sammanhang. På så vis känner du dig hemma med konceptet och kan enkelt gå vidare från en kurs eller en utbildning till en annan.