Individanpassat tränings-/aktiveringsschema

Gör jag för lite/mycket med min hund?

Hur ofta bör jag göra X med min hund? Och hur länge?

Varför blir inte min hund trött trots att vi gjort X, Y, Z?

Detta är vanliga funderingar bland hundägare (nya som erfarna). Det är även funderingar som är svåra att ge generella råd kring eftersom svaren alltid är (och bör vara) individuella för den hund du har. Den aktivering/träning din hund behöver styrs inte enbart av hundens hundtyp eller ras. Det är minst lika viktigt att titta på: hundens personlighet, dina förutsättningar, aktivitetsnivå, fördelning mellan aktiviteter etc.

Denna tjänst är till för dig som (av olika anledningar) behöver hjälp med att hitta rätt aktivering/träning för just din hund för att den ska vara nöjd med tillvaron.

Tillsammans går vi igenom hur er vardag ser ut och om ni har några särskilda önskemål. Vi tittar på olika former av aktivering som skulle kunna passa er (med hänsyn till hundtyp, hundens personlighet och dina förutsättningar och intressen).

Efter vårt samtal får du ett individanpassat tränings-/aktiveringsschema för dig och din hund. Schemat ger dig en konkret överblick vad du kan träna och när. Syftet med schemat är att skapa en hållbar vardag där aktiviteterna känns genomförbara och bidrar till bra balans.

I tjänsten ingår:

- 30 minuter uppstartsmöte online (Zoom)
Vi går igenom vad ni gör idag, tittar närmare på din hund för att identifiera vilka behov som finns och diskuterar vad ni önskar göra tillsammans.

- Individanpassat aktiverings-/träningsschema
Särskilt framtaget för dig och din hund (både digitalt och som PDF-version för utskrift).

- 20 minuters uppföljning
Efter ca två veckor tittar vi hur det har gått och gör eventuella justeringar/uppdateringar i schemat.

Pris: 900:- (gäller för en hund).

Så här bokar du

Individanpassat aktiveringsschema

Du bokar genom att skicka ett mail till mig så kommer vi överens om vilken dag och tid som passar.

Ninja Claesson

Hundinstruktör, beteendeutredare

Inom hundträning är mitt största intresse olika former av sökträning/nosarbete - något jag gärna hjälper och guidar andra människor i. Just nosarbete är särskilt intressant just för att det är något alla kan utföra, enkelt att bygga utmaningar och utvecklar färdigheter hunden har stor nytta av i livet i stort.

Utöver det är jag även intresserad av att hjälpa andra människor att strukturera sin vardag och få till en hållbar balans. Balansen i vardagen/hundträningen är trots allt en av de viktigaste grundstenarna och en förutsättning för att kunna ha roligt tillsammans.

Så här tycker de som köpte tjänsten

Omdömena är autentiska men fingerade namn

“Jag måste säga att detta schema passade oss perfekt 👍 Jag vill också tacka dig för allt hjälp och förståelse och att du inte var dömande ❤️ Kan skriva en hel bok om hur det gick. Tack tack tack! ❤️”

Lina S

“Vi är otroligt nöjda med vårt aktiverings schema och all hjälp vi fått av Ninja. Genom rätt aktivering har vi gått från att ha en rastlös hund till att ha en lugn avslappnad hund inomhus. Jag kan varmt rekommendera denna tjänst.”

Kristina L