Vardagslydnad

Många är vi som har utmaningar i vardagen med vår hund. Ibland känns det som om man bor på två olika planeter eller så känns det som om man tappat gnistan: det är slut på idéer och promenaderna blir mest slentrian eller konflikter. Den här kursen råder bot på det! Vi går igenom de vanligaste utmaningarna i vardagen: koppelgående, inkallning, fokus och koncentration, hantering och oönskade beteenden så som skällande och hoppande. Vi blandar praktik med teori om aktivering, stress, raskunskap, hundens behov och mycket mer.

Då Anna jobbar som beteendeutredare kommer vi också gå igenom hur man kan träna hundmöten och lösningar på andra vanliga beteendeproblem. Målet med kursen är att du ska få många verktyg för att bygga samarbete och ha en enklare vardag med din hund. Alla hundar och hundägare är olika. Därför sker all träning  anpassad utifrån er nivå och era förutsättningar. Träningen sker också utifrån devisen att belöningar bygger beteenden. Det är en röd tråd genom kursens gång som syftar till att du och din hund ska hitta tillbaka till lag-känslan i vardagen.  

Den här kursen passar dig som gått valpkurs och nu känner att du vill ha nya idéer och råd för vardagen med din hund. Kursen passar även dig som har eller har tagit över en vuxen hund och vill lära er nya saker tillsammans.

Datum:  Onsdagar 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8 och 11/8

Tid: 19.00 - 20.00

Pris: 1795 :-

Plats: Tagenevägen 24 (utomhus, i Hund i Centrums rastgård)

Anmälan till kurs

Detta är en fysisk kurs som hålls utomhus på Tagenevägen 34 i Göteborg. För att anmäla dig till kursen kommer du bli omdirigerad till Dinkurs.se där du bokar och betalar din plats.

Instruktör

Anna Lindquist

Hundinstruktör, Beteendeutredare, Personspår- och Barmarksinstruktör

Mitt namn är Anna Lindquist. Jag tröttnar aldrig på det detektivarbete som beteendeutredningar innebär och mötet med andra erfarenheter som lärarjobbet innebär. Hundträning handlar jättemycket om associationer, känslor och personligheter - både hos hundar och hos hundägare. Kombinationen av coachning av människor och analys av hundars beteende är det jag tycker är särskilt roligt i mitt jobb som beteendeutredare och lärare. Ett av mina strävansmål är att göra modern hundträning så lättfattligt och handgripligt som möjligt för hundägare och hundtränare att ta del av. Ett viktigt steg på den vägen var att tillsammans med Marja Seidemo ta fram utbildningen Beteendeutredare.

FAQ

 • Vart hålls kursen?

  Denna kurs hålls utomhus i Hund i Centrums rastgård (Tagenevägen 34).

 • Hur anmäler jag mig till kursen?

  Tryck på "Köp biljett" ovan så kommer du komma till en sida på Dinkurs.se där du kan köpa din biljett.

 • Vad gör jag om jag får förhinder?

  Köpet av kursen är bindande just för att vi ska kunna planera inför kursen. Du får självklart avanmäla om du uppvisar sjuk- eller veterinärintyg.

 • Passar denna kursen mig och min hund?

  Denna kurs är till för alla hundar. Kursen anpassas utefter de individer som är med på kursen för att ge alla rätt förutsättningar. Har du en hund som behöver lite extra utrymme, informera mig i samband med bokning av kursplats så hjälper jag er med det.