Slyngel

En kurs för unga hundar

Hundar i denna åldern kan ha svårt att fokusera och sortera. De är jättesugna på och fullt upptagna med världen runt kring dem. På kursen har vi som mål att få hundarna att fokusera bättre och att kunna behärska sig. Vid vissa tillfällen har vi teman, som t ex koppelgående och hundmöten. 

Inkallning är så mycket mer än att bara ropa. Du får många övningar med dig och vi anpassar utmaningarna efter där ni befinner er just nu.

Det handlar helt enkelt om att ha en hund som fungerar i vardagen. Stort fokus läggs på samarbete/att utveckla relationen genom lek och riktigt bra belöningar. 

Förhoppningen är att du ska få mycket idéer till varation i er träning vardagen: inspirera er till att bli mer kreativa hundägare som hunden uppskattar och gärna vill vara med.

Plats: Tagenevägen 34 i Göteborg (Hund i Centrums hundrastgård)

Tid och datum: 18.30-19.30 Onsdagar:  29 september, 6 oktober, 13 oktober, 20 oktober, 27 oktober och 3 november.

Pris: 1346 kronor inklusive moms (25% rabatt på ordinarie pris 1795 kronor)

Övningarna

Klicka nedan för att registrera ditt konto och ta del av övningarna vecka för vecka :)

Instruktör

Anna Lindquist

Hundinstruktör, Beteendeutredare, Personspår- och Barmarksinstruktör

Mitt namn är Anna Lindquist. Jag tröttnar aldrig på det detektivarbete som beteendeutredningar innebär och mötet med andra erfarenheter som lärarjobbet innebär. Hundträning handlar jättemycket om associationer, känslor och personligheter - både hos hundar och hos hundägare. Kombinationen av coachning av människor och analys av hundars beteende är det jag tycker är särskilt roligt i mitt jobb som beteendeutredare och lärare. Ett av mina strävansmål är att göra modern hundträning så lättfattligt och handgripligt som möjligt för hundägare och hundtränare att ta del av. Ett viktigt steg på den vägen var att tillsammans med Marja Seidemo ta fram utbildningen Beteendeutredare.

FAQ

 • Vart hålls kursen?

  Denna kurs hålls utomhus i Hund i Centrums rastgård (Tagenevägen 34).

 • Hur anmäler jag mig till kursen?

  Klicka på "Boka plats" ovan så kommer du till en sida på Dinkurs.se där du kan boka din plats.

 • Vad gör jag om jag får förhinder?

  Köpet av kursen är bindande för att vi ska kunna planera inför kursen. Du får självklart avanmäla dig om du uppvisar sjuk- eller veterinärintyg.

 • Passar denna kursen mig och min hund?

  Denna kurs är till för unghundar - omkring 7 till 18 månader. Kursen anpassas utefter de individer som är med på kursen för att ge alla rätt förutsättningar. Har du en hund som behöver lite extra utrymme, informera mig i samband med bokning av kursplats så hjälper jag dig med det.